• دریافت نامه پذیرش

    Letter of Acceptance

دریافت نامه پذیرش

دریافت نامه پذیرش از یک موسسه آموزشی منتخب (DLI) اولین گام برای دریافت ویزای تحصیلی در کانادا است. داشتن نامه پذیرش از کالج یا دانشگاه برای دریافت ویزای تحصیلی از اداره مهاجرت کانادا، امری ضروری است.

برای دریافت نامه پذیرش ، در ابتدا باید درخواست خود را به یک موسسه آموزشی منتخب (DLI) ارسال نمایید. به این کار اصطلاحاً اَپلای کردن (Apply) می‌گویند. اگر دانشگاه یا کالج مورد نظر با تحصیل شما در آن موسسه موافقت کند، نامه پذیرش شما را صادر می‌کند.

شرایط نامه پذیرش

برای ارسال درخواست ویزای تحصیلی تمام عوامل زیر باید در نامه پذیرش ذکر شوند:

  • نام کامل، تاریخ تولد و آدرس پستی دانشجو
  • شماره شناسایی دانشجو اگر قابل قبول باشد
  • نام دانشگاه یا کالج و نام یک شخص رسمی از همان موسسه‌؛ که دانشجو موفق به دریافت نامه پذیرش از آن شده
  • اطلاعات تماس دانشگاه
  • اگر موسسه آموزشی خصوصی است، اطلاعات مجوز کاری آن باید به طور کامل ذکر شود (معمولا در سر برگ نامه ذکر می‌شود)
  • شماره DLI
  • نوع دانشگاه یا موسسه که دانشجو موفق به دریافت نامه پذیرش از آن شده (خصوصی، دولتی، کالج پس از دبیرستان، کالج عمومی یا کالج فنی)
  • برنامه، سطح و سال تحصیلی که دانشجو در آن پذیرش شده است
  • مدت زمان لازم برای گذراندن برنامه آموزشی
  • زمان آغاز برنامه تحصیلی
دریافت نامه پذیرش

سایر موارد

  • آخرین تاریخی که دانشجو می‌تواند در برنامه تحصیلی شرکت کند
  • وضعیت تمام وقت یا پاره وقت برنامه تحصیلی
  • مقدار شهریه تعیین شده برای سال اول تحصیل و بورسیه‌ها یا سایر کمک‌های مالی (اگر مشمول آن باشید)
  • جزئیات کارآموزی یا دستیاری در حین تحصیل (اگر مجوز این کار به دانشجو داده شده باشد)
  • تاریخ انقضای نامه پذیرش
  • شرایط پذیرش در موسسه آموزشی. این شرایط می‌تواند شامل درس‌های پیشنیاز، مدارک قبلی و یا مدارک مربوط به دانش زبان شما باشد
  • اگر موفق به دریافت نامه پذیرش از یک موسسه در کبک شده باشید، نیاز به گواهینامه‌ای به نام CAQ می‌باشد که باید در نامه پذیرش به طور کامل ذکر شود

نامه پذیرش باید همراه با ذکر تاریخ انقضا باشد. اگر بررسی درخواست ویزای تحصیلی در اداره مهاجرت، به طول بیانجامد و تاریخ انقضای نامه پذیرش شما فرا برسد، اداره مهاجرت کانادا نامه‌ی تمدیدی از دانشگاه درخواست می‌کند تا از درخواست ویزای تحصیل قبلیِ شما حمایت کند.

لازم به ذکر است که دریافت نامه پذیرش از موسسات آموزشی منتخب (DLI) تضمین کننده تایید درخواست ویزای تحصیلی نیست. تایید درخواست شما و اعطای ویزای تحصیلی تنها در حوزه اختیارات اداره مهاجرت، شهروندی و پناهندگی (IRCC) کانادا می‌باشد.

دریافت نامه پذیرش

معافیت از داشتن نامه پذیرش

بعضی دانشجویان ممکن است از دریافت نامه پذیرش معاف باشند. در زیر به 2 گروه از آنها اشاره شده است:

  • اگر به عنوان یک فرد خارجی، ویزای تحصیلی خود را قبل از ورود به کانادا دریافت کنید، اعضای خانواده‌تان بدون نامه پذیرش می‌توانند برای ویزای تحصیلی اقدام کنند.
  • دانشجویانی که می‌خواهند برنامه تحصیلی شش ماهه یا کمتر را در کانادا بگذرانند نیازی به دریافت نامه پذیرش ندارند زیرا به مجوز تحصیل نیازی ندارند.
دریافت نامه پذیرش

نامه پذیرش مشروط

ممکن است نامه پذیرش در شرایطی برای دانشجو صادر شود که او را ملزم به گذراندن دروس پیشنیاز یا برنامه آموزشی خاصی کند. برای مثال شاید لازم باشد که دانشجو قبل از ورود به برنامه تحصیلی اصلی؛ ابتدا دروس یادگیری انگلیسی (ESL) یا فرانسوی (FRSL) را به عنوان زبان دوم بگذراند.

در این شرایط ویزای تحصیلی تنها برای مدت زمان طی کردن دروس پیشنیاز صادر می‌شود. پس از تکمیل این دوره، دانشجو می‌تواند برای ویزای تحصیلی بعدی درخواست دهد.

تمدید مجوز تحصیل

برای تمدید مجوز تحصیل نیاز به دریافت نامه پذیرش دوم نیست. با این حال مسئول مهاجرت معمولا درخواست مجوز تحصیل را بررسی می‌کند تا ببیند که آیا متقاضی شرایط لازم را در مجوز اولیه تحصیل داشته است یا خیر. موسسه می‌تواند نامه‌ای را به اداره مربوط ارسال کند و شرایط تحصیلی دانشجو را در آن توضیح دهد.

ادامه همین موضوع …

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
احساس رایگان برای کمک!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *