• رد شدن درخواست ویزای تحصیلی

    Study Permit Application Refusals

مجوز تحصیلی

در حال تحصیل در کانادا هستم

درخواست مجدد ویزای تحصیلی برای رد شدگان ویزا

برخی افراد در گذشته درخواست ویزای تحصیلی خود را ارائه داده‌اند و این درخواست رد شده است. با این حال، این افراد می‌توانند دوباره درخواست خود را ارائه کنند. کمک اشخاص حرفه‌ای در طول فرایند درخواست مجدد ویزای تحصیلی می‌تواند بسیار موثر باشد.

افرادی که با آرزوی دانشجو شدن در کشور کانادا درخواست خود را برای ویزای تحصیلی ارائه می‌دهند، برای زندگی خود برنامه‌ریزی خاصی دارند. در صورتی که این درخواست رد شود، ممکن است آن‌ها در موقعیت نا امیدکننده‌ای قرار گیرند. فرض کنید که در یک موسسه آموزشی کانادایی (شامل دانشگاه، کالج یا دیگر موسسات آموزشی مجاز) پذیرفته شده‌اید اما درخواست ویزای تحصیلی شما رد شود. در این حالت بسیار مهم است که از دلایل رد شدن درخواست خود برای ویزای تحصیلی آگاهی پیدا کنید.

درخواست ویزای تحصیلی

دلایل رد شدن درخواست ویزای تحصیلی

اداره “مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا” (IRCC) در بیشتر موارد و در نامه‌ای به رد شدگان مجوز تحصیلی، دلایل این امر را شرح می‌دهد. برخی از این دلایل بین افراد مختلف به صورت رایج‌تر دیده می‌شود. این دلایل عبارتند از عدم توانایی متقاضی ویزای تحصیلی در موارد زیر:

  • عدم اثبات توانایی مالی متقاضی برای پرداخت مخارج زندگی در کانادا به هنگام تحصیل در این کشور
  • عدم قبولی متقاضی در تست پزشکی (در صورتی که مورد نیاز تشخیص داده شود)
  • عدم توانایی متقاضی در متقاعد ساختن مامور اداره مهاجرت مبنی بر این که قصد اصلی متقاضی برای اقامت در کانادا، ادامه تحصیل است و / یا
  • عدم توانایی متقاضی در متقاعد ساختن مامور اداره مهاجرت مبنی بر این که متقاضی پس از پایان دوره تحصيلی خود کشور کانادا را ترک می‌کند.

با توجه به دلایلی که منجر به رد شدن درخواست ویزای تحصیلی شده است، متقاضی می‌تواند یکی از اقدامات زیر را انجام دهد:

  • مشکلات دلایل اظهار شده برای رد درخواست خود را مرتفع کند و درخواستی جدید را مجددا ارائه دهد.
  • با یک وکیل مشاوره کند تا از یک نقطه‌نظر حرفه‌ای برای تصمیم‌گیری در این زمینه کمک بگیرد.
درخواست ویزای تحصیلی

مروری بر موارد مورد نیاز جهت دریافت مجوز تحصیل در کانادا

در مواردی که درخواست ویزای تحصیلی رد می‌شود، باید ابتدا ضوابط احراز شرایط لازم بررسی شود. هر کدام از متقاضیان تحصیل در کانادا باید شرایط زیر را احراز کنند:

  • توسط یک موسسه آموزشی مجاز در کانادا پذیرفته شده باشد.
  • ثابت کند که پول کافی برای موارد زیر را دارد:
    • پرداخت هزینه‌های تحصیل
    • پرداخت هزینه‌های زندگی خود و دیگر اعضای خانواده که قرار است همراه او به کانادا مهاجرت کنند.
    • پرداخت هزینه‌های بازگشت خود و دیگر اعضای خانواده که قرار است همراه او به کانادا مهاجرت کنند.
  • باید شهروند تابع قانون و بدون هیچ سابقه کیفری باشد و امنیت کشور کانادا را به مخاطره نیندازد. ممکن است برای اثبات این مسئله به ارائه گواهی عدم سوء سابقه از پلیس آگاهی نیاز داشته باشید.
  • از نظر سلامتی در شرایط خوبی باشد و در صورت لزوم برای انجام آزمایش معاینه پزشکی اقدام کند.
  • مامور اداره مهاجرت را قانع کند که در پایان مدت مجاز اقامت در کانادا، این کشور را ترک خواهد کرد.

در شرایطی که ذکر شد، استثناهایی نیز وجود دارد که ممکن است در موارد خاص اعمال گردد. از جمله این موارد استثنا می‌توان به درخواست متقاضی برای دوره آموزشی کوتاه‌تر از شش ماه اشاره کرد.

درخواست ویزای تحصیلی

درخواست بررسی مجدد پرونده

معمولا رد شدن درخواست ویزای تحصیلی به دلیل ناتوانی متقاضی در برآورده ساختن یک یا چند مورد از شرایط لازم اتفاق می‌افتد. در صورتی که یک متقاضی بتواند ثابت کند که واقعا می‌تواند این شرایط را احراز کند، می‌تواند درخواست بررسی مجدد پرونده خود را به مقامات قضایی کانادا ارائه دهد.

در بیشتر موارد نیاز است که یک وکیل از طرف متقاضی ویزای تحصیلی، اقدام به درخواست بررسی قضایی کند.

برای ارائه درخواست ویزای تحصیلی مشاور بگیرید

در صورتی که درخواست شما برای دریافت ویزای تحصیلی رد شده است و می‌خواهید توسط یک مشاور کمک دریافت کنید، می‌توانید با ما تماس بگیرید تا از تجربه متخصصین ما بهره‌مند شوید.